Inschrijven kan tot 20 november

Doe mee met de International Photography Award

Redactie DIGIFO... 1456 0
De inschrijving voor de International Photography Award is in volle gang. Deze fotowedstrijd die georganiseerd wordt door het British Journal of Photography wordt dit jaar voor de elfde keer gehouden en biedt de winnaar onder andere exposure aan 80 miljoen mensen aan.

De International Photography Award werkt dit jaar samen met datatransferbedrijf WeTransfer. WeTransfer heeft aangeboden om foto's van de winnaar te tonen op de website waarvan ruim 80 miljoen mensen per maand gebruik maken. Verder ontvangt de winnaar een beurs van £ 5.000,- om een expositie te starten en krijg je een solo-expositie in Londen. Mocht je deze zelf willen bekijken wordt ook je reis en overnachting geregeld.International Photography AwardLees ook: Theo Bosboom wint prijs bij International Photography Awards

Meedoen met de International Photography Award

Wil je meedoen met deze grote internationale fotowedstrijd, stuur dan een fotoserie bestaande uit 10 tot 30 foto's op. De foto's mogen maximaal 5MB per stuk zijn en moeten allemaal in jpeg aangeleverd worden. Verder moet je een statement schrijven van maximaal 1500 tekens en een entreeprijs van £ 40,- betalen. Als je twee fotoseries wil insturen kost dat £ 60,-. Inschrijven kan tot 20 november aanstaande.

Kijk voor meer informatie en om mee te doen op deze website.

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie