DJI Zenmuse Z30

DJI Zenmuse Z30: 30x zoomcamera voor industriële drones

Fabienne Keijzer 1194 0
DJI heeft een krachtige nieuwe drone camera gereleaset, maar deze is niet voor commercieel gebruik. De Zenmuse Z30 is uitgerust met een 30x optische zoomlens die met digitale zoom is uit te breiden tot wel 180x.

DJI Matrice lijn 

De nieuwe camera is een toevoeging aan de DJI Matrice productlijn, waar ze producten ontwikkelen voor industriële toepassingen. De sterke zoom is bedoeld om hulpdiensten te assisteren bij reddingsoperaties. De drones worden ook ingezet om windmolens te inspecteren. Dit is voor mensen een gevaarlijke klus en een drone kan veilig bij de top van een windmolen komen. Met de Zenmuse Z30 kan een drone vanaf 100 meter afstand de details op de wieken in beeld brengen.


DJI Zenmuse Z30 

De superzoomcamera is uitgerust met een 1/2,8-inch CMOS sensor, kan 1080p video opnemen, heeft een 5-assige stabilisatie en f/1.6 – f/4.7. Het is natuurlijk geen professionele filmcamera, maar als je gevaarlijk werk moet doen op grote hoogte komt deze DJI Zenmuse Z30 goed van pas. Kijk voor meer informatie op de DJI website.
DJI Zenmuse Z30

Lees ook: Nieuwe opvouwbare drone van DJI

afbeelding van Fabienne Keijzer

Fabienne Keijzer | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Fabienne