DJI opent arena voor drones in Korea

DJI opent arena voor drones in Korea

Nadja Geskus 673 0
DJI, de marktleider op gebied van drones, opende gisteren officieel zijn eerste DJI Arena in Korea. De arena is een veilige en leuke omgeving voor nieuwe piloten en luchtfoto liefhebbers. Het is bedoeld als een ontmoetingsplaats voor liefhebbers van drones en een locatie waar de praktijk wordt geleerd aan nieuwe gebruikers.

DJI Arena

De 1395 m2 grote arena biedt een verstelbare-LED verlicht circuit voor piloten die hun vaardigheden willen testen. Ook staan er lcd-tv's die de toeschouwers een first-person beeld toont van de drone en er is een kamer die uitgerust is met oplaadpunten en werkbanken voor kleine reparaties.

DJI opent arena voor drones in Korea

‘De DJI Arena zal de lokale drone cultuur bevorderen en een belangrijke rol spelen in het opbouwen van een gezond Unmanned Aerial Vehicle (UAV) ecosysteem in Korea’, aldus DJI Korea manager Moon Tae-hyun. ‘De opening van de DJI Arena is onze inzet voor de ontwikkeling van de lokale UAV markt. Er is een enorm potentieel waarop UAV technologie de manier hoe mensen de wereld zien kan veranderen en een positieve impact kan hebben op het leven van mensen. Ons doel is om luchttechnologie beter toegankelijk, meer betrouwbaar en gemakkelijker te maken voor iedereen die de technologie wilt gebruiken.’

Programma’s

De DJI Arena biedt verschillende programma’s aan.

Individuele & groep bezichtingen

Mocht je interesse hebben om de DJI Arena te bezichtigen, dan kan dat alleen als je een reservering maakt via een online aanvraagformulier. Indien je uit het buitenland komt, wordt van je geacht dat je volledige naam, datum en het tijdstip van aankomst en het aantal deelnemers vermeld. Elk bezoek duurt zo’n 3 uur en kost omgerekend zo’n €12,-. Een groep bestaat maximaal uit 12 personen. 

Flying Academy

Voor de kleinste onder ons is er de Flying Academy. Kinderen tussen de 8 en 16 jaar oud leren alles over luchtfoto technologieën van DJI en worden opgeleid tot een ervaren piloot! De Academy duurt ongeveer een maand, waarin ze alles leren over veiligheid, de Phantom 4, de beste manieren om te vliegen en ze zullen acht oefensessies voltooien. De Flying Academy start in september.

Verder kun je de ruimte voor zakelijke – en speciale evenementen afhuren. Is er een professionele DJI piloot die beschikbaar is voor één op één training en is het dé perfecte plaats voor schoolreisjes.

Eigen drones

Voor individuele en groepsreserveringen wordt geacht dat je je eigen drone meeneemt. Voor de educatieve programma’s zal de DJI Phantom 4 beschikbaar worden gesteld.

DJI opent arena voor drones in Korea

Locatie

De DJI Arena bevindt zich op 441 Mabuk-dong, Giheung-gu, Yongin City, Gyeonggi provincie, Zuid-Korea.

Voor meer informatie of reserveringen kun je terecht op de website.

afbeelding van Nadja Geskus

Nadja Geskus | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Nadja