DJI maakt indrukwekkende film met Inspire 2

DJI maakt indrukwekkende film met Inspire 2

Jasper van Bladel 1145 0
Enkele dagen terug introduceerde DJI de Inspire 2, met onder andere verbeterde video-mogelijkheden. Om de filmcapaciteiten te benadrukken heeft DJI een korte film gemaakt, compleet geschoten met de nieuwe drone.

De DJI Inspire 2 is het paradepaardje van de Chinese fabrikant, het is hun nieuwste professionele drone. Deze vernieuwde versie van de Inspire 1 kan filmen in RAW-formaat in een resolutie van 5K. De CineCore 2.0 processor is in staat om 4,2Gbit/s aan data te verwerken, waardoor de nieuwe Zenmuse X5S-camera 5K beelden kan opnemen. Dit doet hij met 30fps. Bij 4K loopt de snelheid op tot 60fps, maar dan wordt er een h264-compressie gebruikt. De X5S heeft een 20,8 megapixelsensor in Micro Four Thirds-formaat en je kunt het objectief verwisselen. De chip heeft volgens DJI een dynamisch bereik van 12.8 stops. De beelden worden opgeslagen op speciale Cinessd’s van 120 of 480GB.

Om te laten zien hoe goed de nieuwe DJI filmt heeft de fabrikant een korte film van 13 minuten opgenomen met de drone. Bekijk de indrukwekkende beelden hieronder.

 

 

afbeelding van Jasper van Bladel

Jasper van Bladel | Redacteur

Fotograaf en journalist

www.jaspervanbladel.nl

Bekijk alle artikelen van Jasper