Seagate DJI Fly Drive

DJI en Seagate komen met harde schijf, specicaal voor drone-video’s

Redactie DIGIFO... 570 0
De Chinese drone-fabrikant DJI en het opslagbedrijf Seagate hebben samen een nieuwe externe harde schijf geïntroduceerd, speciaal ontwikkeld voor drone-beelden. Met de Seagate DJI Fly Drive willen de bedrijven het makkelijk maken om overal, veilig je beelden op te slaan en te bewerken en komt daarom nu ook met een leuk extraatje.

De Seagate DJI Fly Drive is een compacte harde schijf met een capaciteit van tot 2TB, wat neerkomt op meer dan 60 uur 4K-beelden, gefilmd met 30fps. De harde schijf is uitgerust met een MicroSD kaartslot die zonder problemen de snelle UHS-II kaarten kan lezen, beschikt over een USB 3.1-interface voor snelle datatransfer en kan door de schokabsorberende rand tegen een stootje zodat je zo min mogelijk risico loopt op dataverlies als je je schijf een keer laat vallen.Seagate DJI Fly Drive

Lees ook: Seagate Backup Plus Ultra Slim: Stijlvolle en slanke externe opslag

Prijs, beschikbaarheid en een leuk extraatje

De Seagate DJI Fly Drive is vanaf nu verkrijgbaar voor een adviesprijs van € 149,95. Als je de harde schijf nu koopt krijg je ook twee maanden gratis Adobe Premiere, zodat je al je video’s professioneel kan bewerken.

Kijk voor meer informatie op de website van Seagate.

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie