DIY: een goedkope nachtvisie camera

DIY: een goedkope nachtvisie camera

Nadja Geskus 767 0
Nachtvisie is een van die technologieën die tot de verbeelding spreekt. Het heeft iets opwindends om met een camera in het donker te kunnen kijken. N-O-D-E maakte een kleine en goedkope nachtvisiecamera en vertelt daar meer over in deze interessante video.

Nachtvisie camera

Met een nachtvisie camera kun je precies zien wat er in het donker gebeurd. Je ziet dingen die voor het blote oog niet zichtbaar zijn. Dat is natuurlijk erg gaaf, maar veel nachtvisie camera’s zijn toch best wel prijzig. N-O-D-E maakte zelf een nachtvisie camera en het meest verbazingwekkende is dat hij dit voor nog geen $40,- kon doen.

DIY: een goedkope nachtvisie camera

Video

In deze interessante video wordt door N-O-D-E uitgelegd hoe hij precies zijn nachtvisie camera heeft gemaakt. Met een action cam, een lens attachment en een krachtige infrarood LED was hij voor nog geen $40,- klaar. Ook verteld hij een paar handige andere opties. Daarnaast zie je precies hoe de beelden eruit zien die de camera kan maken. Leuk om zelf eens in het weekend mee aan de slag te gaan, want voor zo weinig geld is dit natuurlijk het proberen waard!

 

 

afbeelding van Nadja Geskus

Nadja Geskus | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Nadja