Dit zijn de winnaars van de Skypixel Photo Contest 2016

Dit zijn de winnaars van de Skypixel Photo Contest 2016

Jasper van Bladel 539 0
De winnaars van de Skypixel Photo Contest zijn bekend. Er zijn winnaars in drie verschillende categorieën. We hebben de prachtige beelden uit de professionele categorie voor je verzameld.

Fotograferen vanuit de lucht geeft je een compleet nieuw standpunt en geeft je als fotograaf talloze nieuwe mogelijkheden. Vaak zijn beelden vanuit een drone bijzonder spectaculair. Het is dan ook logisch dat er verschillende fotowedstrijden worden georganiseerd op dit gebied. Skypixel en dronemaker DJI bundelden hun krachten en organiseerden de Skypixel Photo Contest. Dit jaar waren er meer dan 27.000 inzendingen vanuit 131 verschillende landen. Een populaire wedstrijd dus!

Nederlander

Fotografen konden inzenden in drie verschillende categorieën: 'Beauty', '360' en 'Drones in use'. Deze categorien waren er zowel voor professionals als voor amateurs. In die categorie ‘360’ door professionals heeft de Nederlander Paul Oostveen de tweede plek behaald met zijn foto Hidden Lakes in 360. Die foto kun je hier interactief bekijken.

De winnaar van de Grand Prize: Fishermen close the net - Ge Zheng / Skypixel

De andere winnaars

afbeelding van Jasper van Bladel

Jasper van Bladel | Redacteur

Fotograaf en journalist

www.jaspervanbladel.nl

Bekijk alle artikelen van Jasper