Dit weekend: Fotofair 2016

Dit weekend: Fotofair 2016

Jasper van Bladel 37232 0
Aankomend weekend, op 28 en 29 mei vind bij de Beekse Bergen in Hilvarenbeek de tweede editie van FotoFair plaats. Een groots tweedaags evenement met onder andere 50 lezingen en 110 workshops & masterclasses.

Tijdens dit evenement kun je onder andere alles te weten komen over studiofotografie of onderwatermacrofotografie tijdens verschillende workshops , steampunkmodellen fotograferen tijdens fotomomenten en BMX rijders op de foto zetten terwijl ze via een hele grote schans ophoog springen en landen op een luchtkussen.

Workshops

Door het educatieve karakter van het evenement biedt de Fotofair bezoekers de kans om vol inspiratie en nieuwe informatie terug naar huis te keren. Naast demonstraties, van onder meer drones, kunnen bezoekers ook terecht voor lezingen en workshops van bekende fotografen en ambassadeurs van bekende cameramerken. Bezoekers kunnen ook zelf aan de slag in één van de tenminste vijftien gerealiseerde foto-opstellingen. Er zijn nu ook workshops waar bezoekers kunnen leren hoe je via een spotting scope of verrekijker kunt fotograferen.

Plattegrond

Een kaartje voor één dag toegang tot de kamera-express beurs en lezingen van Fotofair en Adobe kost €15,- aan de deur. Wil je een workshop of masterclass bezoeken, dan moet je hiervoor nog een apart toegangsbewijs bestellen.

Voor meer informatie, het complete programma en het bestellen van kaarten kan je de website van Fotofair bezoeken. De volledige plattegrond, met daarop alle standhouders en activiteiten, staat ook op de website van Fotofair.

afbeelding van Jasper van Bladel

Jasper van Bladel | Redacteur

Fotograaf en journalist

www.jaspervanbladel.nl

Bekijk alle artikelen van Jasper