Dit najaar nieuwe editie van BredaPhoto

Dit najaar nieuwe editie van BredaPhoto

Redactie DIGIFO... 1552 0
Van 15 september tot en met 30 oktober staat Breda weer in het teken van fotografie. Zeven weken lang is het mogelijk om in de hele stad de mooiste exposities te bekijken en verdiepingsprogramma's en participatieprojecten te volgen.

De organisatie heeft al enkele namen bekendgemaakt. Zo zal het werk van onder andere de Vlaamse fotograaf Carl de Keyzer en de Nederlandse fotografen Jaap Scheeren en Coralie Vogelaar tijdens dit evenement te bezichtigen zijn. Ook heeft de organisatie voor het project 'The Absent State' vijf fotografen van vijf verschillende continenten bereidt gevonden om hun werk te tonen.

YOU

Het tweejaarlijkse festival BredaPhoto kiest elke editie een internationaal relevant maatschappelijk thema dat gedurende het festival actueel, prikkelend en op een originele manier getoond wordt. Dit jaar heeft de organisatie gekozen voor het thema 'YOU'.

Mensen moeten steeds zelfredzamer worden en hoewel dit voor sommige mensen ideaal is, hebben anderen het door het terugtrekken van de verzorgingsstaat  steeds meer moeite om het hoofd boven water te houden. BredaPhoto kijkt naar de kansen én de gevaren van de individualisering in binnen- en buitenland.

Passe-Partouts

Dit jaar is het voor het eerst mogelijk om voor het hele festival een passe-partouts te kopen. Hiermee kan je alle exposities, activiteiten én de boottocht bezoeken. Begin juni gaat de kaartverkoop van start via de website van het festival.

Voor het volledige programma en meer informatie kan je op de vernieuwde website van BredaPhoto kijken.

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie