DIGIFOTO Pro vanaf vandaag op Photokina

Raymond 419 0
De Photokina, 's werelds grootste fotografiebeurs, gaat morgen van start in Keulen. Wij zijn de hele week aanwezig om verslag te doen vanaf de beursvloer. Vandaag zijn we al ter plekke voor de 'press preview'.

Op de tweejaarlijkse Photokina tonen camerafabrikanten hun nieuwste waren en kondigen ze nieuwe producten aan. Ook is het beursgebouw (K├Âlnmesse) het toneel van galerijen, art-stands, workshops, demonstraties, lezingen en shows. En natuurlijk de nodige feestjes en borrels. De Photokina duurt van dinsdag 21 september tot en met zondag 26 september.

Website en Twitter

Wil je niets missen van de Photokina? Houd dan goed deze website en ons Twitterkanaal in de gaten, voor het laatste nieuws, live-verslagen en blogs van de redacteuren.

Ben je zelf op de Photokina? Veel plezier alvast! Wij zijn te herkennen aan felgekleurde (blauw, rood en groen) t-shirts met het DIGIFOTO Pro-logo. Spreek ons gerust even aan, we bijten niet.


afbeelding van Raymond

Raymond Luijbregts | Manager contentmarketing

Raymond Luijbregts(32) was hoofdredacteur van Clipboard Publishing van 2005 tot 2014. Hij studeerde journalistiek aan de Fontys Hogeschool in Tilburg en begon op zijn 23e bij dit magazine. Na vele reviews van laptops, smartphones en verhalen over marktontwikkelingen, het web en (open source) software nam hij in 2008 het hoofdredactionele stokje over van Peter Kulche. Hij is tevens de mede-grondlegger en ex-hoofdredacteur van DIGIFOTO Pro.

Zijn interesses liggen bij het internet, social media, blogging, content marketing, SEO en technologie in het algemeen.

Twitter: @rluijbregts
Google+: plus.google.com/+RaymondLuijbregts
Web: 

Bekijk alle artikelen van Raymond