DIGIFOTO Pro Themaweken: Reisfotografie

Raymond 507 0
De vakantieperiode is zo goed als aangebroken. Verre landen en andere culturen kunnen mooie plaatjes opleveren, maar je moet wel weten wat je doet, waar je rekening mee moet houden en welke 'equipment' je nodig hebt.

 De komende drie weken besteden we daarom extra veel aandacht aan reisfotografie en alles wat daarmee samenhangt. Check hier dan ook regelmatig terug voor nieuwe artikelen over dit onderwerp!

10-06-'08   Review: fotorugzakken voor op reis

Op vakantie wil je natuurlijk je complete foto-uitrusting meenemen. Maar je moet het ook netjes kunnen vervoeren en comfortabel ronddragen. Een goede tas is dan ook een must. Wij nemen vier multifunctionele fotorugzakken onder de loep. Lees hier de review.

04-06-'08   Review: Olympus 25mm F2.8 pancake-objectief
Niet veel meer dan twee centimeter dik en nog geen 100 gram zwaar. De Zuiko Digital 25mm F2.8 van Olympus is de ideale reisgenoot voor de fotograaf die weinig gewicht en volume mee wil slepen. Maar wat zijn de gevolgen voor de optische prestaties van het compacte ontwerp? Lees het in onze uitgebreide review.

03-06-'08   Column: Survival
"Met mijn journalistieke ambities in de ijskast, bereik ik oververhit als laatste de eerste overnachtingsplek: een veld dat even ongelijk is als de beblaarde voeten van medebikkel André."

Lees hier de nieuwste column van Marcel Burger.

02-06-'08   High end vakantie-objectief van Leica
Op vakantie wil je zo min mogelijk foto-apparatuur meesjouwen, maar wel zo veelzijdig mogelijk kunnen fotograferen. Een ideaal compromis bieden de  zogeheten 'vakantie-objectieven': lenzen met een groot en veelzijdig bereik. Wij hebben een nieuw, hoogwaardig exemplaar van Leica voor je getest.

afbeelding van Raymond

Raymond Luijbregts | Manager contentmarketing

Raymond Luijbregts(32) was hoofdredacteur van Clipboard Publishing van 2005 tot 2014. Hij studeerde journalistiek aan de Fontys Hogeschool in Tilburg en begon op zijn 23e bij dit magazine. Na vele reviews van laptops, smartphones en verhalen over marktontwikkelingen, het web en (open source) software nam hij in 2008 het hoofdredactionele stokje over van Peter Kulche. Hij is tevens de mede-grondlegger en ex-hoofdredacteur van DIGIFOTO Pro.

Zijn interesses liggen bij het internet, social media, blogging, content marketing, SEO en technologie in het algemeen.

Twitter: @rluijbregts
Google+: plus.google.com/+RaymondLuijbregts
Web: 

Bekijk alle artikelen van Raymond