DIGIFOTO Pro Special Edition: TPAA 2010

Redactie 535 0
Jaarlijks strijden nieuwe talenten van fotografieopleidingen in Nederland en België om de Photo Academy Award. Wij maken een leerzame Special Edition, met het werk van de winnaars en genomineerden, uitleg, én het jurycommentaar.

Net als vorig jaar maakten we een speciale uitgave met daarin al het werk van de winnende en genomineerde fotografen. Niet alleen de foto’s, maar ook een beschrijving van de serie door de fotograaf en het bijbehorende jurycommentaar. Honderd pagina's met werk van 45 nieuwe talenten.

The Photo Academy Award 2010

The Photo Academy Award bestaat sinds 2003. Pas afgestudeerde en laatstejaars fotografiestudenten kunnen meedoen en prijzen winnen zoals plaatsingen in toonaangevende magazines, opdrachten voor gerenommeerde reclamebureaus of exposities in musea. De overall winnaar ontvangt een hoofdprijs van 5000 euro en publicatie in DIGIFOTO Pro.

Nabestellen of op je iPad

De DIGIFOTO Pro Special Edition: The Photo Academy Award 2010 is nu na te bestellen via onze website. Ook kun je de speciale uitgave - net als onze reguliere edities - digitaal lezen via Zinio.

Preview

afbeelding van Redactie

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie