DIGIFOTO Pro Special Edition nu ook digitaal verkrijgbaar

Julian 2132 0
De DIGIFOTO Pro Masterclass Special Edition is nu ook digitaal verkrijgbaar. Via Zinio is de nieuwste uitgave beschikbaar voor je iPad, Tab, of smartphone, maar ook te lezen op je Windows of Mac-computer.

De extra leerzame Masterclass-editie ligt al eventjes in de kiosk, maar vanaf nu kunnen ook  digitale junkies meegenieten. De DIGIFOTO Pro Special Edition 1.2011 is nu verkrijgbaar op Zinio. Eerst zien, dan geloven? Bekijk de preview.

Prijzen

Voor 4,25 euro bezit je een los exemplaar. Dat scheelt je 1,70 euro ten opzichte van de winkelprijs en het levert je karma op voor het uitsparen van meer dan honderd pagina's papier. Nog voordeliger is natuurlijk een abonnement. Voor 15,99 euro krijg je zes edities in je digitale postvakje afgeleverd, tien euro goedkoper dan de papieren versie.

iPad, Galaxy Tab, Windows en Mac

Om DIGIFOTO Pro digitaal te lezen op je tablet of smartphone download je de gratis Zinio applicatie. Na het aanmaken van een gratis account kun je DIGIFOTO Pro aanschaffen en downloaden. Je kunt de digitale edities ook lezen op je Windows of Mac-computer via de Zinio-website.