DIGIFOTO Pro Sinterklaasaanbieding

Redactie 556 0
Pakjesavond staat weer voor de deur. Geen zin om de kou in te gaan om cadeaus te scoren? Wij hebben de oplossing: een DIGIFOTO Pro Sinterklaasaanbieding. Als je het slim aanpakt zit er bovendien ook nog een 'surprise' in voor jezelf.

Bij deze speciale Sinterklaasaanbieding krijg je namelijk naast zes magazines de afgelopen drie edities als digitale download cadeau (te lezen op je iPad, Mac of pc). Nu is het natuurlijk de bedoeling dat je het e-mailadres van de ontvangende partij invult, maar wie zijn wij om je tegen te houden daar je eigen mailadres in te vullen... Eerlijk zullen we alles delen, toch?

Verpakking

Als gulle gever ontvang je de eerste editie zelf, zodat je deze hoogstpersoonlijk in iemands schoen kan stoppen of in de ultieme surprise kan verwerken. Deze editie is verpakt in cadeaupapier en bovendien voorzien van een bijpassent Sinterklaasgedicht. De volgende edities ontvangt de nieuwe abonnee gewoon in zijn of haar brievenbus.

Nergens aan vast

De gelukkige ontvanger van het abonnement zit overigens nergens aan vast. Hij of zij ontvangt zes edities en krijgt daarna zelf, geheel vrijwillig, de keuze om te verlengen of niet.

DIGIFOTO Pro Sinterklaasaanbieding bestellen


afbeelding van Redactie

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie