DIGIFOTO Pro presenteert de Special Edition "Masterclass"

Redactie 1238 0
In de eerste Special Edition van dit jaar vertellen topfotografen hun geheimen, geven ze praktische tips en laten zien hoe en waarmee ze werken. Leren van topfotografen: vanaf 5 maart verkrijgbaar in de kiosk, nú te bestellen.

In deze honderd pagina's tellende editie leren gerenommeerde topfotografen als Kees Tabak, Robin Utrecht en Vincent Mentzel je beter fotograferen.

Ze geven praktische instructies, aanschaftips, vertellen over de gear die ze gebruiken, vertellen waar op te moet letten en gaan dieper in op hun technische uitrusting en hoe ze die gebruiken.

Uiteraard krijgen lezers ook een rol. Van idee tot eindresultaat: lezers vertellen het geheim achter hun foto. Zij krijgen de kans hun favoriete foto uitvoerig toe te lichten. Hoe ze die gemaakt hebben, onder welke omstandigheden, met welke lichtopstelling, met welke apparatuur en wat ze in de nabewerking hebben gedaan.

Thema's die uitvoerig besproken worden zijn onder andere fotojournalistiek, natuur-, reis- en concertfotografie. Ook de gebruikte fotoapparatuur, accessoires, MAC of PC en opslag komt aan bod.

De Special ontvangen?

Heb je een abonnement mét Specials, dan ontvang je deze automatisch op je deurmat. Nieuwe abonnees die gekozen hebben voor een abonnement met Specials ontvangen ook deze Masterclass Special automatisch thuis. 

Heb je een abonnement met alleen de reguliere edities, maar wil je deze Special tóch ontvangen, dan kan je 'm hier bestellen. Daarnaast is de Special Edition vanaf 5 maart in de kiosk te vinden.

Blijf op de hoogte:
Twitter | Facebook | Hyves | Flickr

afbeelding van Redactie

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie