DIGIFOTO Pro op Flickr: deel je foto's en win prijzen

Redactie 502 0
Flickr is de bekendste website voor het online plaatsen en delen van foto's. DIGIFOTO Pro heeft sinds kort zijn eigen stekje op de bekende fotodeelsite FlickR. Speciaal voor jou en enthousiaste fotografen wereldwijd organiseren we hier op regelmatige basis fotowedstrijden waarmee je mooie prijzen kan winnen.

Wat is Flickr?
Flickr.com is een website waar gebruikers hun digitale foto’s met elkaar kunnen delen. Het registreren van een account en het gebruik daarvan is gratis. Per maand mag 100MB aan fotomateriaal geupload worden. Door je foto’s te verkleinen voor webgebruik kun je met gemak honderden foto’s kwijt. Als dat nog niet genoeg is, kan deze limiet afgeschaft worden door het aanschaffen van een ‘Pro’ account.

Om deel te nemen aan de DIGIFOTO Pro groep op FlickR is het gratis lidmaatschap ruimschoots voldoende.
Iedereen kan zijn foto’s plaatsen in de DIGIFOTO Pro groep op Flickr. Na het plaatsen van je foto kunnen andere gebruikers je foto's belonen met DIGIFOTO Pro Cards. Voor iedere foto die je in onze groep plaatst, deel je zelf vijf Cards uit aan foto's van anderen die jou erg aanspreken. Heeft jouw foto vijf of meer kaarten gescoord? Dan belonen we je met een DIGIFOTO Pro Award. Deze wordt toegekend aan je foto door het team van DIGIFOTO Pro. We vragen je wel vriendelijk om de betreffende foto in het daarvoor bestemde topic op het in onze groep aanwezige forum te plaatsen, zodat wij snel kunnen checken of je foto inderdaad vijf of meer 'Cards' gescoord heeft.

Foto’s met een DIGIFOTO Pro Award kun je vervolgens plaatsen in de DIGIFOTO Pro Selected groep.
Binnen deze groep heb je toegang tot wedstrijden waarin je echte prijzen kunt winnen.
Daarnaast kunnen je foto’s door ons genomineerd worden voor een Exposure of Perfect Shot Award. Hiermee kan jouw foto in magazine of op de website komen te staan, uiteraard nemen we daarvoor eerst contact met je op.

Hoe dit alles precies in zijn werk gaat lees je op onze Flickr-pagina’s. Wij zijn alvast erg benieuwd naar de foto’s van onze lezers.


Niet bekend met FlickR? Onderstaand filmpje laat zien hoe je foto's online plaatst.afbeelding van Redactie

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie