DIGIFOTO Pro op de Professional Imaging 2014

Julian 2279 0
Zaterdag 29 maart gaat de Professional Imaging 2014 van start. DIGIFOTO Pro is drie dagen lang groots aanwezig, met twee stands waar je ons team kunt ontmoeten en mee kunt doen aan leuke acties. Zien we je daar?

Bekijk hier de foto's van de DIGIFOTO Pro Covershoot 2014
Bekijk hier de foto's van de VANMOOF / Stroopwafel-fotoshoot

Dit jaar zijn we met twee stands aanwezig op de Professional Imaging. Vlak bij de ingang vind je onze eerste stand, achter de incheckbalies, waar we net als vorig jaar een covershoot organiseren. Overwin je angsten en ga een keer vóór in plaats van achter de camera staan! Vorig jaar kregen we ruim 360 bezoekers zover en dat leverde leuke resultaten op.

Natuurlijk doe je dit niet voor niets. Ga je op de foto, dan maak je kans op mooie prijzen: Transcontinenta stelt een Tamron 90mm f/2.8 Di VC Macro beschikbaar, Canon Nederland geeft een Canon PowerShot SX700 HS weg en van Seagate mogen we een Seagate Central 4TB weggeven!

Ga op de Cover

Na afloop van de beurs verloten we de prijzen onder alle deelnemers van de covershoot. Alle covers worden direct geuploadt naar Facebook, zodat je 'm makkelijk terug kunt vinden. Bovendien zorgt Oypo voor een afdruk gratis thuis kunt laten bezorgen!

Tweede stand: Scoor een stroopwafel en maak kans op een VANMOOF!

VANMOOF PI2014Onze tweede stand vind je in het kenniscentrum, vlakbij het cateringplein, tegenover Theater 2. Omdat je tijdens een lange beursdag op een gegeven moment wel genoeg camera's en fotografieapparatuur gezien hebt, pakken we het hier anders aan. Onder het genot van een stroopwafel, die we hier vers voor je bereiden, kun je een praatje maken met ons team.

Ga je op de foto in onze Hollandse opstelling met de exclusieve DIGIFOTO Pro VANMOOF fiets en je maakt kans om deze zelf in de wacht te slepen! Na afloop van de beurs kiezen we een winnaar uit alle kandidaten.

DIGIFOTO Pro Goodiebag

Doe je mee aan een van onze fotoshoots? Dan krijg je een DIGIFOTO Pro goodiebag, met daarin onder andere een gratis editie!

Beursverslag en interviews online

Uiteraard doet de redactie ook verslag van de beurs. Kun je er zelf niet bij zijn? Houd dan onze website, Facebookpagina en ons Twitter-account in de gaten voor het laatste nieuws en interviews vanaf de beursvloer.

Tot dan?

We hopen je te zien op de Professional Imaging op zaterdag 29, zondag 30 of maandag 31 maart! Voorinschrijven is niet meer mogelijk, maar je kunt op de beurs aan de balie een gratis toegangsticket krijgen.

DFPRO Shirts
Het DIGIFOTO Pro-team is eenvoudig te herkennen aan deze shirts!

Meer over de Professional Imaging 2014:

PI2014: Wat is er te zien en te doen?
PI2014: Het complete programma
PI2014: Praktische informatie