DIGIFOTO Pro nu ook op je iPad

Julian 1529 0
Digitaal opgegroeid, allergisch voor papier of wil je gewoon pronken met het eerste Nederlandstalige fotografiemagazine op je iPad? We hebben de oplossing: DIGIFOTO Pro is per direct te koop via Zinio.

Zinio geeft tijdschriften online uit. Hoewel je de Zinio-edities ook op je computer of Mac kunt lezen, is de iPad wat ons betreft gemaakt om de digitale versie van DIGIFOTO Pro te ervaren. Via de website of vanuit de gratis Zinio-applicatie kun je losse edities kopen of een digitaal abonnement nemen.

De digitale versie van DIGIFOTO Pro verschilt op dit moment nog niet veel van zijn papieren tegenhanger. Wel krijg je uiteraard een interactieve inhoudsopgave, kun je direct doorklikken op links en zit er een financieel voordeel aan vast.

Prijzen

Een los nummer kost met €3,50* iets minder dan de winkelprijs van €4,95. Op een digitaal abonnement van zes edities a €15,99 bespaar je liefst 38 procent ten opzichte van het vergelijkbare gedrukte abonnement a €25,95.

Nu verkrijgbaar

Momenteel zijn alle DIGIFOTO Pro uitgaven van 2010 beschikbaar op Zinio. Nieuwe uitgaven worden uiteraard toegevoegd. Het eerstvolgende nummer is de DIGIFOTO Pro Special Edition: The Photo Academy Award 2010, die na de prijsuitreiking op 9 september op Zinio zal verschijnen.

  • DIGIFOTO Pro editie 1.2010
  • DIGIFOTO Pro editie 2.2010
  • DIGIFOTO Pro Special Edition: MasterClass
  • DIGIFOTO Pro Special Edition: The Photo Academy Awards 2010 (na 9 september)

Hoe werkt het?

Eenmaal een Zinio-account aangemaakt en een digitale DIGIFOTO Pro aangeschaft via de website, krijg je het magazine op de iPad te zien door in te loggen op de  gratis Zinio-applicatie. In de landscape-stand krijg je de pagina’s als spread voorgeschoteld. Kantel de iPad een kwartslag en je krijgt de afzonderlijke pagina beeldvullend te zien. Uiteraard kun je in beide ‘views’ naar hartelust inzoomen op tekst of foto’s. Een preview is te bekijken via Zinio.

* Prijzen op Zinio zijn exclusief btw.