DIGIFOTO Pro 4.2010 nu in de kiosk of op je iPad

Raymond 1432 0
De laatste editie van 2010 ligt vanaf vandaag in de winkels. Bij ons geen geijkte winter-workshopjes, daar zijn er al genoeg van. Wel een vette masterclass reclamefotografie door Jaap Vliegenthart, alles over bruidsfotografie en een mooi jaaroverzicht.

De foto's van Jaap Vliegenthart bedonderen je waar je bijstaat. Knallende reclameplaten, waar het nodige aan is gesleuteld. In deze editie legt hij uit hoe hij te werk gaat, waar je op moet letten en geeft hij je de nodige tips en trucks.

Review Nikon D7000 & Canon 60D

We hebben onze handen weten te leggen op een Nikon D7000 en een Canon 60D. Twee veelbelovende toestellen die we werkelijk alle hoeken van het testlab lieten zien. De uitkomst lees je in deze editie.

Masterclass bruidsfotografie

Bruidsfotografie is een lastige tak van sport. Eigenlijk mag niks misgaan en het moment suprême is altijd zo weer voorbij. Er ligt natuurlijk nogal een verantwoording op je schouders als je een bruiloft schiet. Dan kun je maar beter beslagen ten ijs komen. Bruidsfotograaf Mark Kuipers legt uit wat je vooral wel en niet moet doen en geeft je een kijkje in zijn trucendoos.

Special: Awards 2010

In deze special alleen ruimte voor het allerbeste op fotografische gebied dat we het afgelopen jaar in handen hebben gehad. Een ideale leidraad voor wie écht een mooi kado onder de kerstboom wil leggen. Verder blikken we terug op de ontwikkelingen in 2010 en kijken we vooruit naar 2011.

Beren in Finland

Sam Mannaerts was de gelukkige winnaar van de fotowedstrijd 'Natuur en landschap'. We stuurden hem samen met een maat naar Finland, om daar beren te fotograferen. Hij overleefde het avontuur en doet in deze editie zijn verhaal.

Reviews

Naast een flinke dosis fotografie voelen we de nieuwste apparatuur aan de tand. Zo is er een review van de Samsung NX100, de nieuwe Sigma 85mm f/1.4  en de Nikkor 24-120 f/4 VR en de Nikon D3100.


afbeelding van Raymond

Raymond Luijbregts | Manager contentmarketing

Raymond Luijbregts(32) was hoofdredacteur van Clipboard Publishing van 2005 tot 2014. Hij studeerde journalistiek aan de Fontys Hogeschool in Tilburg en begon op zijn 23e bij dit magazine. Na vele reviews van laptops, smartphones en verhalen over marktontwikkelingen, het web en (open source) software nam hij in 2008 het hoofdredactionele stokje over van Peter Kulche. Hij is tevens de mede-grondlegger en ex-hoofdredacteur van DIGIFOTO Pro.

Zijn interesses liggen bij het internet, social media, blogging, content marketing, SEO en technologie in het algemeen.

Twitter: @rluijbregts
Google+: plus.google.com/+RaymondLuijbregts
Web: 

Bekijk alle artikelen van Raymond