DIGIFOTO Pro 2.2010 - Nu in de kiosk

Redactie 1433 0
In editie 2.2010 van DIGIFOTO Pro leren Cor Vos en Pim Ras je alles over sportfotografie. We interviewen Pieter ten Hoopen, lopen een dagje mee met een bijzondere macrofotografe en testen de nieuwste camera’s en objectieven.

DIGIFOTO Pro 2.2010 ligt nu in de kiosk. In deze editie laten we voetbalfotograaf Pim Ras en wielrenfotograaf Cor Vos aan het woord. In de Masterclass sportfotografie vertellen ze alles over hun vak.

Pieter ten Hoopen

De Nederlandse documentairefotograaf Pieter ten Hoopen won de afgelopen jaren diverse prijzen, onder andere bij de World Press Photo. De fotograaf heeft bovendien een bijzonder verhaal, je leest het in een uitgebreid interview.

Objectievenspecial

In een 15-pagina’s tellende objectieven­special nemen we het nieuwste glaswerk onder de loep. Van de Sigma 8-16mm ultra, ultragroothoek tot het Nikon AF-S Nikkor 300mm f/2.8 VR II teleobjectief.

Macrofotografie

Mies Brocken maakt bijzondere macrofoto’s. We gingen langs en namen een kijkje in de kleurrijke sprookjeswereld die ze in haar achtertuin weet te creëren.

Meer

Ook is er aandacht voor de documentairefotografie van Stefan Vanthuyne, springen we in het diepe met onderwaterfotograaf Cor Kuyvenhoven en toont een selectie skatefotografen hun ‘tricks’. Naast reviews van de Sony NEX-5 en de Panasonic G10 testen we ook Photoshop CS5. Ook geven we je direct een aantal handige tips.

Nu in de kiosk

Bovenstaande onderwerpen en nog veel meer, lees je in DIGIFOTO Pro 2.2010. Ben je abonnee, dan valt het magazine vanzelf op je deurmat. De nieuwe editie is nu ook te vinden in de kiosk.

afbeelding van Redactie

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie