DIGIFOTO Pro 2/2008 vanaf 28 november in de winkels

Raymond 447 0
In tegenstelling tot eerdere berichtgeving ligt de nieuwe editie van DIGIFOTO Pro vanaf 28 november in de winkels. Oorzaak van de vertraging is de bijgevoegde special over zwart-wit fotografie.

Abonnees hebben de nieuwe editie inmiddels ontvangen,  maar de uitlevering naar de winkels duurde iets langer dan gepland. De gratis bijgevoegde special over zwart-wit fotografie  (68 pagina's dik) zorgde ervoor dat de barcode onleesbaar werd. De distributeur moest daarom het folie wat de editie met de special verbindt van een prijssticker voorzien.  

DIGIFOTO Pro 2/2008 is vanaf 28 november verkrijgbaar bij de betere boekhandels en filialen van de Bruna en AKO. Ligt het magazine nog niet in het schap, vraag dan de winkel­medewerkers even naar de nieuwe editie. Wellicht dat de schappen nog niet zijn bijgevuld, maar je lijfblad wel aanwezig is.

Onze excuses voor de ontstane vertraging en verwarring!

afbeelding van Raymond

Raymond Luijbregts | Manager contentmarketing

Raymond Luijbregts(32) was hoofdredacteur van Clipboard Publishing van 2005 tot 2014. Hij studeerde journalistiek aan de Fontys Hogeschool in Tilburg en begon op zijn 23e bij dit magazine. Na vele reviews van laptops, smartphones en verhalen over marktontwikkelingen, het web en (open source) software nam hij in 2008 het hoofdredactionele stokje over van Peter Kulche. Hij is tevens de mede-grondlegger en ex-hoofdredacteur van DIGIFOTO Pro.

Zijn interesses liggen bij het internet, social media, blogging, content marketing, SEO en technologie in het algemeen.

Twitter: @rluijbregts
Google+: plus.google.com/+RaymondLuijbregts
Web: 

Bekijk alle artikelen van Raymond