DIGIFOTO Pro 1.2011 nu ook digitaal verkrijgbaar

Julian 646 0
Bang om een zonnesteek op te lopen? Je hoeft de deur gelukkig niet meer uit: editie 1.2011 is nu te koop via Zinio. De digitale editie is te lezen op je iPad, Android-tablet of smartphone, maar ook op je Windows of Mac-computer.

Ook in de digital editie kun je genieten van het interview met Olivero Toscani en lees je het spannende verhaal van Anton Kusters, die undercover ging bij de Japanse maffia. Een voorbeeldje van het magazine is te bekijken via Zinio.

Prijzen

Voor 3,50 euro bezit je een los exemplaar. Goedkoper dan de winkelprijs van 4,95 en je spaart er een flink pak papier mee uit ook. Nog voordeliger is natuurlijk een abonnement. Voor 15,99 euro krijg je zes edities in je digitale postvakje afgeleverd; tien euro goedkoper dan de papieren versie.

iOS, Android, Windows en Mac

Om DIGIFOTO Pro digitaal te lezen op je tablet of smartphone download je de gratis Zinio applicatie. Na het aanmaken van een gratis account kun je DIGIFOTO Pro aanschaffen en downloaden. Je kunt de digitale edities ook lezen op je Windows of Mac-computer via de Zinio-website.