DIGIFOTO Pro 1.2010 - Nu in de kiosk

Julian 1019 0
In editie 1.2010 van DIGIFOTO Pro besteden we uitgebreid aandacht aan portretfotografie, we leren je meer over concept in je foto’s en kijken we naar de nieuwste camera’s. DFPro 1.2010 is vanaf nu te vinden in de kiosk.

Ruim 30 pagina’s portretfotografie telt de eerste reguliere editie van DIGIFOTO Pro. Aan de hand van een Masterclass van NRC-fotograaf Bob van der Vlist kom je meer te weten over het vak. In een workshop doen we je uit de doeken hoe je met eenvoudige middelen goede portretten kunt schieten en met diverse interviews voorzien we je van een flinke dosis inspiratie.

Reviews

Ook keken we naar de nieuwste camera’s. In het magazine lees je reviews van de Nikon D3s, Canon 550D en Samsung’s kleine NX10. Ook de nieuwe Nikkor 24mm f/1.4G ED en de 16-35mm f/4 AF-S VR komen aan bod.

Concept

Daarmee zijn de 150 pagina’s nog niet gevuld. Naast de terugkerende rubrieken als exposure en talent hebben we nog een artikel over ‘concept in je foto’s’ voor je in petto en besteden we uitgebreid aandacht aan het veilig opslaan en back-uppen van je foto’s.

Eind april in de kiosk

Als abonnee tref je editie 1.2010 uiterlijk op 23 april aan op je deurmat. Vanaf eind april is het magazine ook in de kiosk verkrijgbaar.