DIGIFOTO Pro 1/2008 nu in de winkel

Redactie 577 0
De nieuwe editie van DIGIFOTO Pro ligt nu in de winkel. In deze uitgave speciale aandacht voor objectieven. Niet minder dan 18 stuks hebben we voor je getest. Maar
Nu verkrijgbaar!ONTVANG DRIE EDITIES BIJ JOU OP DE DEURMAT VOOR €9,95
KLIK HIER VOOR MEER INFORMATIE
In de nieuwe editie besteden we onder andere aandacht aan:

Objectieven
Op zoek naar nieuw glas? Wij hebben voor jou 18 objectieven getest, van alternatieven voor de kitlens, groothoek, telezoom tot fisheye, macrolenzen en meer..

De nieuwste DSLR's+compacts
In dit nummer testen we de nieuwste DSLR's, waaronder de Canon EOS 450D, Pentax K20D, Sony A200, A300 en A350 en de bijzondere Sigma DP1. Daarnaast ook aandacht voor de nieuwste compacts van Ricoh, Panasonic en Olympus.

Workshop: starten met modelfotografie
Wil je beginnen met modelfotografie, maar geen idee waar je moet zijn, wat je nodig hebt en hoe je je dat doet?  Modelfotograaf Olof Wessels vertelt je alles.

Schiet betere landschapsfoto's
Een groothoeklens biedt unieke mogelijkheden om weidse landschappen te schieten. Landschapsfotograaf Jeroen van Daal vertelt hoe je de mogelijkheden optimaal benut.

Reisfotografie: zoeken naar compromissen
Fotografie en reizen: een haat-liefdeverhouding tussen mee te slepen kilo's en creatieve mogelijkheden. Wij vertellen hoe je zo licht mogelijk, maar goed uitgerust op pad gaat.

Aan de slag met macrofotografie
Macrofotografie biedt een unieke kijk op de (kleine) wereld. Ook met een beperkt budget en eenvoudige materialen kom je een heel eind. Wij vertellen hoe.

Infraroodfotografie: zie het onzichtbare
Met een digitale camera kun je een kijkje nemen in het voor onze ogen verborgen infrarode lichtspectrum. Waar vind je infrarood licht en hoe maak je het zichtbaar? Wij leggen het je uit.

Interviews:
DIGIFOTO Pro vraagt nieuwslezeres én fotograaf (!) Sacha de Boer en nieuwsfotograaf Guus Dubbelman de hemden van het lijf.

Inspiratie
De vele lezersfoto's en Exposure-pagina's zorgen voor een gezonde dosis inspiratie.

En verder
Exposure, Boeken, Agenda, columns, Workshops en meer...

Inclusief gratis DVD
Voor €3,95 krijg je niet alleen 134 pagina's aan inspiratie, maar ook een DVD. Met daarop workshopmateriaal, handige software en portfolio's van inspirerende fotografen.

afbeelding van Redactie

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie