DigiFollowFriday - win het fotoboek Wild Europe

Raymond 913 0
Met je camera verdwaald in een Europees oerbos, met om je heen niets dan vreemde flora en brullende fauna. Een nachtmerrie? Niet voor fotograaf Eric Brasseur, die van deze belevenis een schitterend fotoboek maakte. Jij kunt 'm vandaag winnen op Twitter.

Het fotoboek Wild Europe kun je zien als een documentair werk over de stand van zaken in Europese ecosystemen. Sommige onaangestast, andere onder druk door vergaande menselijke invloeden. Adembenemende beelden nemen je mee naar plaatsen waar je normaal verre van probeert te blijven.

'Die natuur, dat mysterieuze leven vormt vandaag nog een voortdurende bron van inspiratie voor mij,' vertelt Eric Brasseur. 'Daar bevindt zich de bron waaraan ik mij kan laven, onuitputtelijk.'

Zo doe je mee

Wat je moet doen? Niet zo moeilijk: zet @DFPro in een #FF'je, maar doe dit wel met een goede reden! Dat kan tot vandaag (4 maart) 23:59 uur. That's all, geen kleine lettertjes of ander moeilijk gedoe. Zet erachter waarom jij vindt dat je recht hebt op dit boek en dan kiezen wij aankomende maandag de meest oprechte en originele winnaar.

Volg je ons nog niet op Twitter. Doe dat dan meteen even, dan kun jij ook meedoen.

Prijs:

  • 1x Wild Europe (t.w.v. € 49,95)

Met dank aan uitgeverij Lannoo voor het beschikbaar stellen van de prijs.

afbeelding van Raymond

Raymond Luijbregts | Manager contentmarketing

Raymond Luijbregts(32) was hoofdredacteur van Clipboard Publishing van 2005 tot 2014. Hij studeerde journalistiek aan de Fontys Hogeschool in Tilburg en begon op zijn 23e bij dit magazine. Na vele reviews van laptops, smartphones en verhalen over marktontwikkelingen, het web en (open source) software nam hij in 2008 het hoofdredactionele stokje over van Peter Kulche. Hij is tevens de mede-grondlegger en ex-hoofdredacteur van DIGIFOTO Pro.

Zijn interesses liggen bij het internet, social media, blogging, content marketing, SEO en technologie in het algemeen.

Twitter: @rluijbregts
Google+: plus.google.com/+RaymondLuijbregts
Web: 

Bekijk alle artikelen van Raymond