DigiFollowFriday - win een Pixum XXL panorama-fotoboek

Raymond 872 0
Niets kijkt zo lekker weg als je eigen foto's. Je eigen fotovruchten, je pareltjes, je 'allesies' zou je het liefst in abriformaat aan de muur hebben. Of in ieder geval in een mooi gedrukt XXL panorama-fotoboek van Pixum, welke je vandaag kunt winnen.

Het 26-pagina's tellende fotoboek met hardcover kun je geheel vullen met je eigen werk en zo je eigen portfolio samenstellen. Of die ene mooie serie bundelen in druk. Je kunt 'em zonder al teveel moeite in je bezit krijgen. Met dank aan Pixum Benelux natuurlijk, voor het beschikbaar stellen ervan. Verzendkosten van 4,99 euro zijn natuurlijk inbegrepen!

Zo werkt het

Wat vragen we van je? Gooi ons én Pixum Benelux (@Pixum_benelux) in een #FF'je Dat is alles. Dit kan tot 23:59 vanavond (19 november).

Wij kiezen het meest originele en gemeende FF-bericht .

Nog geen lid van onze Twitter? Ga dan nu naar twitter.com/dfpro en volg ons.

Let op: je moet zowel ons als Pixum Benelux FF'en, om in aanmerking te komen voor de prijs!

Prijzen:

  • 1x Pixum Panorama XXL fotoboek (t.w.v. € 59,95)

Uitleg

Iedere vrijdag zet je in een Tweet (een berichtje dus) allemaal mensen waarvan jij denkt dat ze het volgen waard zijn. Stel dat je dit voor je vriend doet, en je vriend doet dit voor jou. Op die manier wissel je dus snel veel contacten uit. Op Follow Friday is het meestal druk met Tweets over #followfriday of #ff. Het hekje geeft aan dat het een onderwerp is waar mensen op kunnen inhaken. Als je zou zoeken op #followfriday of #ff dan kom je ontzettend veel tweets tegen van mensen die nieuwe followers zoeken.

afbeelding van Raymond

Raymond Luijbregts | Manager contentmarketing

Raymond Luijbregts(32) was hoofdredacteur van Clipboard Publishing van 2005 tot 2014. Hij studeerde journalistiek aan de Fontys Hogeschool in Tilburg en begon op zijn 23e bij dit magazine. Na vele reviews van laptops, smartphones en verhalen over marktontwikkelingen, het web en (open source) software nam hij in 2008 het hoofdredactionele stokje over van Peter Kulche. Hij is tevens de mede-grondlegger en ex-hoofdredacteur van DIGIFOTO Pro.

Zijn interesses liggen bij het internet, social media, blogging, content marketing, SEO en technologie in het algemeen.

Twitter: @rluijbregts
Google+: plus.google.com/+RaymondLuijbregts
Web: 

Bekijk alle artikelen van Raymond