DigiFollowFriday - win een LowePro Passport Sling

Redactie 585 0
Sling, baby, sling! Slinger jij binnenkort deze cameratas nonchalant over je schouder? Dat is heel goed mogelijk, want wij geven er eentje weg op Twitter. Het mooie: naast plek voor je camera heeft de LowePro Passport Sling ook ruimte voor alledaagse spullen.

De LowePro Passport Sling is geschikt om naast je camera alledaagse dingen in te vervoeren, zoals bijvoorbeeld je agenda, studiemateriaal of lunch. Je kunt de tas namelijk met dertig procent vergroten, door een intern compartiment open te ritsen. Moet je 'em wel eerst winnen natuurlijk.

Zo werkt het

Wat vragen we van je? Gooi ons én LowePro (@LoweproNL) in een #FF'je Dat is alles. Dit kan tot 23:59 vanavond (26 november).

Wij kiezen het meest originele en gemeende FF-bericht .

Nog geen lid van onze Twitter? Ga dan nu naar twitter.com/dfpro en volg ons.

Let op: je moet zowel ons als LoweproNL FF'en, om in aanmerking te komen voor de prijs!

Prijs:

  • 1x LowePro Passport Sling

Met dank aan Degreef voor het beschikbaar stellen van de prijs.

Uitleg

Iedere vrijdag zet je in een Tweet (een berichtje dus) allemaal mensen waarvan jij denkt dat ze het volgen waard zijn. Stel dat je dit voor je vriend doet, en je vriend doet dit voor jou. Op die manier wissel je dus snel veel contacten uit. Op Follow Friday is het meestal druk met Tweets over #followfriday of #ff. Het hekje geeft aan dat het een onderwerp is waar mensen op kunnen inhaken. Als je zou zoeken op #followfriday of #ff dan kom je ontzettend veel tweets tegen van mensen die nieuwe followers zoeken.

afbeelding van Redactie

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie