DigiFollowFriday - win een cursusboek workflow

Raymond 714 0
Rommelige fotomapjes, kleurprofielen die niet kloppen, duizenden ongeordende platen verdeeld over je harde schijf en fletse kleuren in je afdruk. Fotograferen is één ding, de workflow naderhand is net zo belangrijk. Dat leer je in het boek dat we vandaag weggeven.

Voor iedereen die niet goed weet wat te doen met al die foto's op zijn geheugenkaartje, geven we vandaag het boek 'mooiere foto's voor print, scherm en internet', uit de illustere 'Bewuster en beter'-serie van Van Duuren Media weg.

Het boek behandelt in een slordige 190 pagina's alle facetten van het werktraject na de klik. Denk aan archivering, kleurbeheer en klaarzetten voor beeldscherm, internet of drukwerk. Ook nabewerking komt aan bod. Lekker praktisch en zonder flauwekul. Met dank aan Van Duuren Media voor de gulle gift.

Zo doe je mee

Wat je moet doen? Niet zo moeilijk: zet @DFPro in een FF'je. Dat kan tot vandaag 28 januari 23:59. That's all, geen kleine lettertjes of ander moeilijk gedoe. Zet er wel even achter waarom jij vindt dat anderen ons zouden moeten volgen. Wij kiezen komende maandag de meest oprechte winnaar.

Volg je ons nog niet op Twitter. Doe dat dan meteen even, dan kun jij ook meedoen.

Prijs: Mooiere foto's voor print, scherm & internet - t.w.v. € 24,90


afbeelding van Raymond

Raymond Luijbregts | Manager contentmarketing

Raymond Luijbregts(32) was hoofdredacteur van Clipboard Publishing van 2005 tot 2014. Hij studeerde journalistiek aan de Fontys Hogeschool in Tilburg en begon op zijn 23e bij dit magazine. Na vele reviews van laptops, smartphones en verhalen over marktontwikkelingen, het web en (open source) software nam hij in 2008 het hoofdredactionele stokje over van Peter Kulche. Hij is tevens de mede-grondlegger en ex-hoofdredacteur van DIGIFOTO Pro.

Zijn interesses liggen bij het internet, social media, blogging, content marketing, SEO en technologie in het algemeen.

Twitter: @rluijbregts
Google+: plus.google.com/+RaymondLuijbregts
Web: 

Bekijk alle artikelen van Raymond