DigiFollowFriday - win een boek vol tips en trucs

Redactie 524 0
We leven in een wereld van kort, handig, Twitter en hoe-sneller-hoe-liever. Zware lectuur is dan ook niet altijd meer op zijn plek. Speciaal voor alle korte-tip-junks geven we vandaag het handige boekje 'Tips & Trucs voor de Digitale Spiegelreflexcamera' weg.

Het boekje staat vol handige, hapklare tips en trucs voor met name de beginnende fotograaf. Verschillende disciplines komen aan bod, zoals portret- en landschapsfotografie, maar ook algemene fotografische technieken komen langs. Ook is er aandacht voor nabewerking en workflow.

Zo werkt het

Wat vragen we van je? Gooi ons in een #FF'je Dat is alles. En vermeld er even bij waarom anderen ons zouden moeten volgen. Dit kan tot 23:59 vanavond (17 december).

Wij kiezen het meest originele en gemeende FF-bericht .

Nog geen lid van onze Twitter? Ga dan nu naar twitter.com/dfpro en volg ons.

Prijs:

  • 1x Tips en Trucs Voor de Digitale Spiegelreflexcamera (t.w.v. € 19,90)
Met dank aan Van Duuren Media voor het beschikbaar stellen van de prijs.

Uitleg

Iedere vrijdag zet je in een Tweet (een berichtje dus) allemaal mensen waarvan jij denkt dat ze het volgen waard zijn. Stel dat je dit voor je vriend doet, en je vriend doet dit voor jou. Op die manier wissel je dus snel veel contacten uit. Op Follow Friday is het meestal druk met Tweets over #followfriday of #ff. Het hekje geeft aan dat het een onderwerp is waar mensen op kunnen inhaken. Als je zou zoeken op #followfriday of #ff dan kom je ontzettend veel tweets tegen van mensen die nieuwe followers zoeken.

afbeelding van Redactie

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie