DigiFollowFriday - win een boek vol fotografietips

Redactie 490 0
Een boekenkast moet gevuld, dat snappen jullie ook. Dan kun je het net zo goed vullen met boeken waar je nog wat aan hebt. Wij geven deze DigiFollowFriday een aantal exemplaren van het boek 'Tips en Trucs voor je Digitale Spiegelreflexcamera' weg.

Deze keer geen koffietafelboek vol adembenemende foto's, maar gewoon een nuchter, praktisch naslagwerk waarin iedereen wel iets van zijn gading vindt en daardoor zelf betere platen kan maken. Met dank aan uitgeverij Van Duuren Media, die ons regelmatig voorziet van de  nieuwste lectuur.

Zo werkt het

Wat vragen we van je? Gooi ons in een #FF'je en meld daarachter waarom jij vindt dat anderen ons zouden moeten volgen op Twitter. Concreet:  tik in je Twitter-veld: '#FF @DFPro - endanhierjouwreden'. Dat is alles. Dit kan tot 23:59 vanavond (29 oktober).

Wij kiezen het meest originele en gemeende FF-bericht .

Nog geen lid van onze Twitter? Ga dan nu naar twitter.com/dfpro en volg ons.

Prijzen:

  • 3x Tips en Trucs voor je Digitale Spiegelreflexcamera (t.w.v. € 14,90)

 

Uitleg

Iedere vrijdag zet je in een Tweet (een berichtje dus) allemaal mensen waarvan jij denkt dat ze het volgen waard zijn. Stel dat je dit voor je vriend doet, en je vriend doet dit voor jou. Op die manier wissel je dus snel veel contacten uit. Op Follow Friday is het meestal druk met Tweets over #followfriday of #ff. Het hekje geeft aan dat het een onderwerp is waar mensen op kunnen inhaken. Als je zou zoeken op #followfriday of #ff dan kom je ontzettend veel tweets tegen van mensen die nieuwe followers zoeken.

afbeelding van Redactie

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie