DigiFollowFriday - win een Acme Made laptoptas

Raymond 836 0
Je hebt een laptop en bent fris, jong en hip. Of niet, maar hebt wel gevoel voor stijl. Of je wilt gewoon je iets veilig van A naar B vervoeren. Eigenlijk is de Acme Made laptoptas die we deze week op Twitter weggeven voor iedereen een mooi hebbeding.

De Acme Made Union Brief ter waarde van 59,95 euro is een zwarte, stijlvolle tas voor je laptop, gemaakt van het oerdegelijke 'Bomb Shell'-materiaal. Als dat geen kernoorlog overleeft, weten wij het ook niet meer. 

Maar: hard van buiten is ook deze keer zacht van binnen. Je laptop (tot maximaal 15,6 inch)  zal zich helemaal thuis voelen in de gewatteerde binnenvoering. Ook je schouder wordt ontzien; de draagband is gevoerd, dus vleeswonden zijn verleden tijd. Daarnaast biedt de tas ruimte voor enkele andere goodies, zoals een telefoon of de verplichte make-up-set.

Zo doe je mee

Wat je moet doen? Niet zo moeilijk: zet zowel @DFPro als @AcmeMadeNL in een FF'je. Dat kan tot vandaag 21 januari 23:59. That's all, geen kleine lettertjes of ander moeilijk gedoe. Zet er wel even achter waarom jij vindt dat je recht hebt op die tas. Wij kiezen komende maandag de meest oprechte winnaar.

Volg je ons nog niet op Twitter. Doe dat dan meteen even, dan kun jij ook meedoen.

Prijs: Acme Made Union Brief - t.w.v. € 59,95afbeelding van Raymond

Raymond Luijbregts | Manager contentmarketing

Raymond Luijbregts(32) was hoofdredacteur van Clipboard Publishing van 2005 tot 2014. Hij studeerde journalistiek aan de Fontys Hogeschool in Tilburg en begon op zijn 23e bij dit magazine. Na vele reviews van laptops, smartphones en verhalen over marktontwikkelingen, het web en (open source) software nam hij in 2008 het hoofdredactionele stokje over van Peter Kulche. Hij is tevens de mede-grondlegger en ex-hoofdredacteur van DIGIFOTO Pro.

Zijn interesses liggen bij het internet, social media, blogging, content marketing, SEO en technologie in het algemeen.

Twitter: @rluijbregts
Google+: plus.google.com/+RaymondLuijbregts
Web: 

Bekijk alle artikelen van Raymond