DigiFollowFriday - win de gloednieuwe TPAA-special

Redactie 390 0
Webstatistieken liegen niet: vroege vogels hebben vanochtend massaal ge-F5'd, hopend op de wekelijkse DigiFollowFriday-aankondiging. Welnu, bij deze. De prijs is tof: een gloednieuwe Special Edition van de Photo Academy Awards 2010.

De werkwijze is al even hetzelfde. Voor wie onder een steen heeft geleefd danwel zijn tijd beter heeft doorgebracht:  wij willen weten waarom jij vindt dat anderen ons zouden moeten volgen op Twitter.

Wat vragen we van je? Gooi ons in een #FF'je en meld daarachter waarom jij vindt dat anderen  ons zouden moeten volgen op Twitter. Concreet:  tik in je Twitter-veld: '#FF @DFPro - endanhierjouwreden'. Dat is alles. Dit kan tot 23:59 vanavond (3 september).

Wij kiezen het meest originele en gemeende FF-bericht . Deze persoon krijgt een Special Edition van de Photo Academy Awards 2010 in de brievenbus. Daarin vind je de foto's en commentaar van de deelnemers en de oordelen jury.

Nog geen lid van onze Twitter? Ga dan nu naar twitter.com/dfpro en volg ons.

Prijs:

  • Special Edition Photo Academy Award 2010


Uitleg

Iedere vrijdag zet je in een Tweet (een berichtje dus) allemaal mensen waarvan jij denkt dat ze het volgen waard zijn. Stel dat je dit voor je vriend doet, en je vriend doet dit voor jou. Op die manier wissel je dus snel veel contacten uit. Op Follow Friday is het meestal druk met Tweets over #followfriday of #ff. Het hekje geeft aan dat het een onderwerp is waar mensen op kunnen inhaken. Als je zou zoeken op #followfriday of #ff dan kom je ontzettend veel tweets tegen van mensen die nieuwe followers zoeken.


afbeelding van Redactie

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie