DigiFollowFriday - twee prijzen voor één winnaar

Raymond 659 0
Vandaag Vetpot Friday. Op Twitter kun je bij ons voor hetzelfde gemak twee prijzen tegelijkertijd winnen. Professioneel sportkieker Pim Ras heeft een krabbel gezet bij zijn masterclass in een van onze edities. Die kun jij winnen, samen met een tipboek.

Sportfotograaf Pim Ras heeft tijdens een bezoekje aan onze redactiegrot zijn persoonlijke krabbel in een paar edities van DIGIFOTO Pro editie 02.2010 gekrast. Hij geeft daarin - hoe kan het ook anders - een masterclass sportfotografie.

Maar dat is niet alles. Naast een gesigneerd exemplaar doen we er een  hap-slik-weg-ik-maak-betere-foto's-dan-mijn-buurman tipboek bij.  'Tips & Trucs voor de Digitale Spiegelreflexcamera' heet deze lectuur. Niets hoogdravends, gewoon maakbare trucs voor betere foto's. Perfect voor beginners of voor wie zijn techniek wil bijschaven.

Zo werkt het

Wat vragen we van je? Gooi ons in een #FF'je Dat is alles. En vermeld er even bij waarom anderen ons zouden moeten volgen. Dit kan tot 23:59 vanavond (14 januari).

Wij kiezen het meest originele en gemeende FF-bericht .

Nog geen lid van onze Twitter? Ga dan nu naar twitter.com/dfpro en volg ons.

Prijs:

  • 1x Tips en Trucs Voor de Digitale Spiegelreflexcamera (t.w.v. € 19,90)
  • 1x DIGIFOTO Pro 2.2010, gesigneerd door Pim Ras (....)
Met dank aan Van Duuren Media voor het beschikbaar stellen van de prijs.


Uitleg

Iedere vrijdag zet je in een Tweet (een berichtje dus) allemaal mensen waarvan jij denkt dat ze het volgen waard zijn. Stel dat je dit voor je vriend doet, en je vriend doet dit voor jou. Op die manier wissel je dus snel veel contacten uit. Op Follow Friday is het meestal druk met Tweets over #followfriday of #ff. Het hekje geeft aan dat het een onderwerp is waar mensen op kunnen inhaken. Als je zou zoeken op #followfriday of #ff dan kom je ontzettend veel tweets tegen van mensen die nieuwe followers zoeken.

afbeelding van Raymond

Raymond Luijbregts | Manager contentmarketing

Raymond Luijbregts(32) was hoofdredacteur van Clipboard Publishing van 2005 tot 2014. Hij studeerde journalistiek aan de Fontys Hogeschool in Tilburg en begon op zijn 23e bij dit magazine. Na vele reviews van laptops, smartphones en verhalen over marktontwikkelingen, het web en (open source) software nam hij in 2008 het hoofdredactionele stokje over van Peter Kulche. Hij is tevens de mede-grondlegger en ex-hoofdredacteur van DIGIFOTO Pro.

Zijn interesses liggen bij het internet, social media, blogging, content marketing, SEO en technologie in het algemeen.

Twitter: @rluijbregts
Google+: plus.google.com/+RaymondLuijbregts
Web: 

Bekijk alle artikelen van Raymond