DigiFollowFriday - Leer mooiere foto's maken

Redactie 690 0
Geenszins dat we jullie kennis en kunde willen ondermijnen, maar wil niet iedere fotograaf leren betere foto's te maken? Deze week geven we daarom met FollowFriday het boek 'Mooiere digitale foto's maken' weg.

Onder de noemer 'bewuster en beter' hebben auteurs Pieter Dhaeze en Johan van de Wateringen het boek 'Mooiere digitale foto's maken' samengesteld. Ze behandelen lenskeuze, compositie, standpunt, licht, scherpstellen, kleur, scherptediepte, sluitertijd en accessoires. Daarna gooien ze er nog een paar cases tegen aan, dus als je het boek uit heb, moet je haast wel mooiere foto's kunnen maken.

Zo werkt het

Wat vragen we van je? Gooi ons in een #FF'je Dat is alles. En vermeld er even bij waarom anderen ons zouden moeten volgen. Dit kan tot 23:59 vanavond (7 januari).

Wij kiezen het meest originele en gemeende FF-bericht .

Nog geen lid van onze Twitter? Ga dan nu naar twitter.com/dfpro en volg ons.

Prijs:

  • 1x Mooiere digitale foto's maken (t.w.v. € 34,90)
Met dank aan Van Duuren Media voor het beschikbaar stellen van de prijs.


Uitleg

Iedere vrijdag zet je in een Tweet (een berichtje dus) allemaal mensen waarvan jij denkt dat ze het volgen waard zijn. Stel dat je dit voor je vriend doet, en je vriend doet dit voor jou. Op die manier wissel je dus snel veel contacten uit. Op Follow Friday is het meestal druk met Tweets over #followfriday of #ff. Het hekje geeft aan dat het een onderwerp is waar mensen op kunnen inhaken. Als je zou zoeken op #followfriday of #ff dan kom je ontzettend veel tweets tegen van mensen die nieuwe followers zoeken.

afbeelding van Redactie

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie