DigiFollowFriday - leer filmen met je camera

Redactie 1030 0
Filmen met een camera is mooi, maar dan moet je wel de fijne kneepjes kennen. Anders ontstijgt je filmpje niet de bagger waarmee YouTube doorgaans volstaat. Win vandaag op Twitter het boek 'Filmen met een digitale camera' en leer voor eens en altijd hoe het moet.

Het boek 'Filmen met een digitale camera' van Ulco Schuurmans beperkt zich niet tot het filmen met een dslr. Nee, Ulco bespreekt ook hoe je moet filmen met een compact, een systeemcamera of een smartphone. Geen fotograaf die overgeslagen wordt dus. Het boek helpt bij het selecteren van de juiste accessoires, de correcte belichting en bijvoorbeeld het toevoegen van geluid. Als je het uit heb ben je klaar om je eerste speelfilm te maken.

Het boek komt uit de 'focus op fotografie'-stal, die bestaat uit diverse titels over het vakgebied. Ulco Schuurmans heeft daarnaast al dertig jaar ervaring met het schrijven van boeken. Deze twee krachten gecombineerd mag je er dus vanuit gaan dat het boek een onmisbare naslagwerk vormt en een na-aflatende inspiratiebron voor iedere fotograaf is.

Zo doe je mee

Wat je moet doen? Niet zo moeilijk: zet @DFPro in een #FF'je. Doe dit wel met een goede reden! Dat kan tot vandaag (4 februari) 23:59 uur. That's all, geen kleine lettertjes of ander moeilijk gedoe. Zet er wel even achter waarom jij vindt dat je recht hebt op dit boek. Dan kiezen wij aankomende maandag de meest oprechte en originele winnaar.

Volg je ons nog niet op Twitter. Doe dat dan meteen even, dan kun jij ook meedoen.

Prijs:

  • 1x Filmen met een digitale fotocamera (t.w.v. € 27,50)

Met dank aan Van Duuren Media voor het beschikbaar stellen van de prijs.


afbeelding van Redactie

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie