DIGIFollow Friday: Win 'Het Photoshop CS4 boek'

Redactie 444 0
Volg je ons op Twitter? Dan maak je deze vrijdag (4 juni) kans op: Het Photoshop CS4 boek voor digitale fotografen, van Scott Kelby. Om mee te dingen naar dit boek hoef je bijna niets te doen.

Je hoeft geen briljante foto te maken, geen geniale ideeën voor een artikel in te sturen, geen fotoreis naar Andalusië te ondernemen of minimaal vierhonderd foto's voor de lezersgallery in te sturen. (Het hoeft niet, maar het mag uiteraard allemaal wel.)

Het enige wat we van je vragen is ons in een  #FF'je te gooien.  Om concreet te zijn: tik in je Twitter-veld: '#FF @dfpro'. Dat is alles. Dit kan tot 23:59 vanavond (4 juni).

Vorige week won @TCATAndy - win jij deze week?

Wij kiezen geheel een willekeurige winnaar uit die van ons zo snel mogelijk het boek toegestuurd krijgt.

Nog geen lid van onze Twitter? Ga dan nu naar twitter.com/dfpro en volg ons!

Prijs:

  • Het Photoshop CS4 boek voor digitale fotografen - t.w.v €39,95


Uitleg

Iedere vrijdag zet je in een Tweet (een berichtje dus) allemaal mensen waarvan jij denkt dat ze het volgen waard zijn. Stel dat jij dit voor je vriend doet, en je vriend doet dit voor jou. Op die manier wissel je dus snel veel contacten uit. Op Follow Friday is het meestal druk met Tweets over #followfriday of #ff. Het hekje geeft aan dat het een onderwerp is waar mensen op kunnen inhaken. Als je zou zoeken op #followfriday of #ff dan kom je ontzettend veel tweets tegen van mensen die nieuwe followers zoeken.

Retweet (RT) is een term die gebruikt wordt op Twitter. Je kan het vergelijken met een forwarden van een e-mail. Met een retweet ‘forward’ je een bericht van iemand anders naar je eigen netwerk van Twitter followers.

Binnen twitter doe je dit door RT of retweet te doen. Als de Twitter gebruiker DFPro dus zegt: Je moet echt eens naar www.dfpro.nl gaan. En dat retweet je, dan zeg je RT @DFPro Je moet echt eens naar www.dfpro.nl gaan.

afbeelding van Redactie

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie