DigiFollow Friday - win een Leather iPad Case

Redactie 453 0
Zoals goed gereedschap onder een afdakje hoort te hangen, zo hoort je trouwe iPad in een straklederen jasje. Alle reden om vandaag op deze DigiFollowFriday je beste twitterpak aan te trekken en mee te dingen naar Leather iPad Case.

IPad-bezitters zijn eigenlijk altijd, maar zeker vandaag bij ons aan het goede adres. Niet alleen kun je een digitale versie van ons papieren magazine lezen op dit Apple-hebbeding, vandaag kom je ook in aanmerking voor een Leather iPad Case. Onze dank gaat deze keer uit naar de gadgetfreaks van Megagadgets, voor het beschikbaar stellen ervan.

Zo werkt het

Wat vragen we van je? Gooi ons in een #FF'je en meld daarachter waarom jij vindt dat anderen ons zouden moeten volgen op Twitter. Concreet:  tik in je Twitter-veld: '#FF @DFPro - endanhierjouwreden'. Dat is alles. Dit kan tot 23:59 vanavond (8 oktober).

Wij kiezen het meest originele en gemeende FF-bericht .

Nog geen lid van onze Twitter? Ga dan nu naar twitter.com/dfpro en volg ons.

Prijzen:

  • Leather iPad Case (t.w.v. € 29,95)

 

Uitleg

Iedere vrijdag zet je in een Tweet (een berichtje dus) allemaal mensen waarvan jij denkt dat ze het volgen waard zijn. Stel dat je dit voor je vriend doet, en je vriend doet dit voor jou. Op die manier wissel je dus snel veel contacten uit. Op Follow Friday is het meestal druk met Tweets over #followfriday of #ff. Het hekje geeft aan dat het een onderwerp is waar mensen op kunnen inhaken. Als je zou zoeken op #followfriday of #ff dan kom je ontzettend veel tweets tegen van mensen die nieuwe followers zoeken.


afbeelding van Redactie

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie