DIGIFollow Friday: Win een fotoboek

Redactie 416 0
Volg je ons op Twitter? Dan maak je deze vrijdag (13 augustus) kans op het boek Bewuster en beter fotograferen met een dslr, t.w.v. 34,90 euro. Het boek wordt beschikbaar gesteld door Van Duuren Media. Om mee te dingen naar deze prijs hoef je bijna niets te doen.

Gefeliciteerd @thezeeuw - jij bent de winnaar van de FollowFriday!

Je hoeft geen briljante foto te maken, geen geniale ideeën voor een artikel in te sturen, geen fotoreis naar Andalusië te ondernemen of minimaal vierhonderd foto's voor de lezersgallery in te sturen. (Het hoeft niet, maar het mag uiteraard allemaal wel.)

Het enige wat we van je vragen is ons in een  #FF'je te gooien.  Om concreet te zijn: tik in je Twitter-veld: '#FF @dfpro'. Dat is alles. Dit kan tot 23:59 vanavond (13 augustus).

Wij kiezen geheel drie willekeurige winnaars uit die van ons zo snel mogelijk de prijs toegestuurd krijgen.

Nog geen lid van onze Twitter? Ga dan nu naar twitter.com/dfpro en volg ons!

Prijs:

 • Bewuster en beter fotograferen met een dslr - t.w.v €34,90  Met dank aan Van Duuren Media voor het beschikbaar stellen van het boek.

  Over Follow Friday

  Iedere vrijdag zet je in een tweet een of meerdere Twitteraars waarvan jij denkt dat ze het volgen waard zijn. Op die manier wissel je dus snel veel contacten uit. Deze tweets hebben het voorvoegsel #followfriday of #ff. Het hekje geeft aan dat het een onderwerp is waar mensen op kunnen inhaken.

  afbeelding van Redactie

  Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

  Bekijk alle artikelen van Redactie