DIGIFollow Friday: Win een boekenpakket!

Redactie 450 0
Volg je ons op Twitter? Dan maak je deze vrijdag (14 mei) kans op een fotoboekenpakket. Het pakket bestaat uit 'RAW', 'Wonder' en 'Fotograferen met een DSLR'. Om dit te winnen hoef je bijna niets voor te doen.

Je hoeft geen briljante foto te maken, geen geniale ideeën voor een artikel in te sturen, geen fotoreis naar Andalusië te ondernemen of minimaal vierhonderd foto's voor de lezersgallery in te sturen. (Het hoeft niet, maar het mag uiteraard allemaal wel.)

Het enige wat we van je vragen is ons in een  #FF'je te gooien.  Om concreet te zijn: tik in je Twitter-veld: '#FF @dfpro'. Dat is alles. Dit kan tot 16:00 vanmiddag (14 mei)

Wij kiezen geheel een willekeurige winnaar uit die van ons zo snel mogelijk het fotoboekenpakket toegestuurd krijgt.

Nog geen lid van onze Twitter? Ga dan nu naar twitter.com/dfpro en volg ons!

Prijs - Boekenpakket bestaande uit:

  • RAW - Johan W. Elzenga t.w.v. €19,95
  • Wonder, Rejected photos rescued by Erik Kessels, André Thijssen, Sabine Verschueren and Hans Wolf t.w.v. €29,-
  • Fotograferen met een Digitale spiegelreflexcamera - J. Horlings t.w.v. €24,95

       

Twitter uitgelegd:

Iedere vrijdag zet je in een Tweet (een berichtje dus) allemaal mensen waarvan jij denkt dat ze het volgen waard zijn. Stel dat jij dit voor je vriend doet, en je vriend doet dit voor jou. Op die manier wissel je dus snel veel contacten uit. Op Follow Friday is het meestal druk met Tweets over #followfriday of #ff. Het hekje geeft aan dat het een onderwerp is waar mensen op kunnen inhaken. Als je zou zoeken op #followfriday of #ff dan kom je ontzettend veel tweets tegen van mensen die nieuwe followers zoeken.

Retweet (RT) is een term die gebruikt wordt op Twitter. Je kan het vergelijken met een forwarden van een e-mail. Met een retweet ‘forward’ je een bericht van iemand anders naar je eigen netwerk van Twitter followers.

Binnen twitter doe je dit door RT of retweet te doen. Als de Twitter gebruiker DFPro dus zegt: Je moet echt eens naar www.dfpro.nl gaan. En dat retweet je, dan zeg je RT @DFPro Je moet echt eens naar www.dfpro.nl gaan.

afbeelding van Redactie

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie