DigiFollow Friday - voor alle Ruben Nicolai-fans

Redactie 513 0
Vorige week was de uitreiking van de Photo Academy Award. De vleesgeworden grap Ruben Nicolai verzorgde de presentatie. Hij zette zijn handtekening in een nu al legendarisch exemplaar van de Special Edition over deze fotowedstrijd. En jij kunt 'em winnen. De Special, wel te verstaan.

Wie de afgelopen weken heeft opgelet, weet inmiddels wat de bedoeling is. Wij willen weten waarom jij vindt dat anderen ons op Twitter zouden moeten volgen.

Wat vragen we van je? Gooi ons in een #FF'je en meld daarachter waarom jij vindt dat anderen  ons zouden moeten volgen op Twitter. Concreet:  tik in je Twitter-veld: '#FF @DFPro - endanhierjouwreden'. Dat is alles. Dit kan tot 23:59 vanavond (17 september).

Wij kiezen het meest originele en gemeende FF-bericht . Deze persoon krijgt deze unieke Special Edition in de brievenbus.

Nog geen lid van onze Twitter? Ga dan nu naar twitter.com/dfpro en volg ons. Of niet. Maar  kom dan ook niet bij ons zeuren om een gratis abonnement.

Prijs:

  • DIGIFOTO Pro Special Edition - Photo Academy Award 2010 - Gesigneerd door Ruben Nicolai t.w.v. €27.359,95 (hoge waarde is ivm handtekening!)

 

Uitleg

Iedere vrijdag zet je in een Tweet (een berichtje dus) allemaal mensen waarvan jij denkt dat ze het volgen waard zijn. Stel dat je dit voor je vriend doet, en je vriend doet dit voor jou. Op die manier wissel je dus snel veel contacten uit. Op Follow Friday is het meestal druk met Tweets over #followfriday of #ff. Het hekje geeft aan dat het een onderwerp is waar mensen op kunnen inhaken. Als je zou zoeken op #followfriday of #ff dan kom je ontzettend veel tweets tegen van mensen die nieuwe followers zoeken.

afbeelding van Redactie

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie