DigiFollow Friday - toch nog gelukt

Redactie 483 0
Het leek heel even te mislukken, maar na wat zalvende woorden en een extra koffierondje (bonen, redelijk geniaal) deze ochtend hebben we de uitgever toch zover gekregen. De winnaar van deze DigiFollow Friday mogen we verblijden met een gratis jaarabonnement.

Ons aanraden op Twitter, daar komt het ook deze week weer op neer. En wie de afgelopen weken heeft opgelet, weet dat je daar voortaan wel 110% achter  moet staan. Wij willen weten waarom jij vindt dat anderen ons zouden moeten volgen.

Wat vragen we van je? Gooi ons in een #FF'je en meld daarachter waarom jij vindt dat anderen  ons zouden moeten volgen op Twitter. Concreet:  tik in je Twitter-veld: '#FF @DFPro - endanhierjouwreden'. Dat is alles. Dit kan tot 23:59 vanavond (3 september).

Wij kiezen het meest originele en gemeende FF-bericht . Deze persoon krijgt vier keer een DIGIFOTO Pro -editie in de brievenbus.

Nog geen lid van onze Twitter? Ga dan nu naar twitter.com/dfpro en volg ons. Of niet. Maar  kom dan ook niet bij ons zeuren om een gratis abonnement.

Prijs:

  • Jaarabonnement DIGIFOTO Pro (4 edities - normale prijs € 17,95)

 

Uitleg

Iedere vrijdag zet je in een Tweet (een berichtje dus) allemaal mensen waarvan jij denkt dat ze het volgen waard zijn. Stel dat je dit voor je vriend doet, en je vriend doet dit voor jou. Op die manier wissel je dus snel veel contacten uit. Op Follow Friday is het meestal druk met Tweets over #followfriday of #ff. Het hekje geeft aan dat het een onderwerp is waar mensen op kunnen inhaken. Als je zou zoeken op #followfriday of #ff dan kom je ontzettend veel tweets tegen van mensen die nieuwe followers zoeken.

afbeelding van Redactie

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie