DigiFollow Friday - spamvrij de beste

Redactie 423 0
Casual Friday? Nah, wij zijn inmiddels vergroeid met onze Italiaanse maatpakken. Naked Friday? Mwa, na vijven soms, als de stemming er echt in zit. Nope, het is vandaag DigiFollowFriday. Iedere fotograferende Tweetfreak weet wat dat betekent: spullen winnen.

Ons aanraden op Twitter, daar komt het grofweg op neer. En als je vorige week een beetje hebt opgelet, dan weet je dat je daar voortaan wel 110% achter  moet staan. Daarnaast: wij willen weten waarom. Anders geen prijs.

Wat vragen we van je? Gooi ons in een #FF'je en meld daarachter waarom jij vindt dat anderen  ons zouden moeten volgen op Twitter. Concreet:  tik in je Twitter-veld: '#FF @DFPro - endanhierjouwreden'. Dat is alles. Dit kan tot 23:59 vanavond (27 augustus).

Wij kiezen de 3 meest originele en gemeende FF-bericht . Deze 3 personen krijgen van ons allen 1 boek in de brievenbus.

Nog geen lid van onze Twitter? Ga dan nu naar twitter.com/dfpro en volg ons. Of niet. Maar  kom dan ook niet bij ons zeuren om een gratis abonnement.

Prijzen:

  • Adobe Photoshop CS4 - één op één - Deke McClelland t.w.v. €34,90
  • Adobe Photoshop CS4 - Kanalen en maskers - Deke McClelland t.w.v. €34,90
  • Het beste van Photoshop CS4 - Scott Kelby t.w.v. €24,95

Uitleg

Iedere vrijdag zet je in een Tweet (een berichtje dus) allemaal mensen waarvan jij denkt dat ze het volgen waard zijn. Stel dat je dit voor je vriend doet, en je vriend doet dit voor jou. Op die manier wissel je dus snel veel contacten uit. Op Follow Friday is het meestal druk met Tweets over #followfriday of #ff. Het hekje geeft aan dat het een onderwerp is waar mensen op kunnen inhaken. Als je zou zoeken op #followfriday of #ff dan kom je ontzettend veel tweets tegen van mensen die nieuwe followers zoeken.

afbeelding van Redactie

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie