DigiFollow Friday - maar dan zonder te spammen

Redactie 397 0
Oke, we geven het toe. We hebben jullie de afgelopen FollowFridays altijd ranzig laten spammen in ruil voor goodies. Nu voelen we ons schuldig en gaan we onze zieltjes reinigen.

De belachelijke naam is hetzelfde gebleven, net als het globale concept. Ons aanraden mag nog steeds, maar je moet er vanaf nu wel 110% achter staan en wij willen weten waarom. Anders geen prijs.

@sjoerdvenema Gefeliciteerd Sjoerd! Je hebt een abo gewonnen!

Wat vragen we van je? Gooi ons in een #FF'je en meld daarachter waarom jij vindt dat anderen  ons zouden moeten volgen op Twitter. Concreet tik in je Twitter-veld: '#FF @DFPro - endanhierjouwreden'. Dat is alles. Dit kan tot 23:59 vanavond (20 augustus).

Wij kiezen het meest originele en gemeende FF-bericht . Deze persoon krijgt van ons vier edities in zijn  of haar brievenbus.

Nog geen lid van onze Twitter? Ga dan nu naar twitter.com/dfpro en volg ons. Of niet. Maar  kom dan ook niet bij ons zeuren om een gratis abonnement.

Prijs:

  • Jaarabonnement DIGIFOTO Pro magazine - 4 edities


Uitleg

Iedere vrijdag zet je in een Tweet (een berichtje dus) allemaal mensen waarvan jij denkt dat ze het volgen waard zijn. Stel dat je dit voor je vriend doet, en je vriend doet dit voor jou. Op die manier wissel je dus snel veel contacten uit. Op Follow Friday is het meestal druk met Tweets over #followfriday of #ff Het hekje geeft aan dat het een onderwerp is waar mensen op kunnen inhaken. Als je zou zoeken op #followfriday of #ff dan kom je ontzettend veel tweets tegen van mensen die nieuwe followers zoeken.

afbeelding van Redactie

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie