DigiFollow Friday - BREDAPHOTO-kaartjes winnen?

Redactie 397 0
Metersgrote fotoafdrukken en lovende recensies, BREDAPHOTO is in volle gang. Hoewel de buitenexposities gratis zijn te bezoeken, kun je met een toegangskaart echt álles zien. Je raadt het al, wij stellen vandaag vijf sets van twee beschikbaar.

Wie de afgelopen weken heeft opgelet, weet inmiddels wat de bedoeling is. Wij willen weten waarom jij vindt dat anderen ons op Twitter zouden moeten volgen.

Wat vragen we van je? Gooi ons in een #FF'je en meld daarachter waarom jij vindt dat anderen  ons zouden moeten volgen op Twitter. Concreet:  tik in je Twitter-veld: '#FF @DFPro - endanhierjouwreden'. Dat is alles. Dit kan tot 23:59 vanavond (24 september).

Wij kiezen de vijf meest originele en gemeende FF-berichten. Deze personen krijgen twee kaarten voor het BREDAPHOTO-festival toegestuurd.

Nog geen lid van onze Twitter? Ga dan nu naar twitter.com/dfpro en volg ons. Of niet. Maar  kom dan ook niet bij ons zeuren om gratis goodies.

Prijs (5x):

  • Twee toegangskaarten voor BREDAPHOTO (Gratis toegang tot Graphic Design Museum en Gratis Catalogus bij de Stadsgallerij)

Uitleg

Iedere vrijdag zet je in een Tweet (een berichtje dus) allemaal mensen waarvan jij denkt dat ze het volgen waard zijn. Stel dat je dit voor je vriend doet, en je vriend doet dit voor jou. Op die manier wissel je dus snel veel contacten uit. Op Follow Friday is het meestal druk met Tweets over #followfriday of #ff. Het hekje geeft aan dat het een onderwerp is waar mensen op kunnen inhaken. Als je zou zoeken op #followfriday of #ff dan kom je ontzettend veel tweets tegen van mensen die nieuwe followers zoeken.

afbeelding van Redactie

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie