Deze generator geeft fotografie-excuses

Deze generator geeft fotografie-excuses

Nadja Geskus 706 0
‘Maar ik doe het altijd zo’, ‘op mijn computer zien ze er wel goed uit, het ligt vast aan jouw scherm’, het zijn excuses die je vast wel een keer uit de mond van een andere fotograaf hebt horen komen. Jonathan en Judith bedachten een generator die met de meest bizarre fotografie-excuses komt, iets waar je sowieso om zal moeten lachen!

Generator

Het paar Jonathan en Judith uit Denemarken hebben een wel heel lachwekkende generator gecreëerd. Door hun grote ervaring in de fotografie, met klanten uit heel Europa, hebben ze de nodige fotografie excuses wel voorbij horen komen. En om die lachwekkende excuses met jullie te kunnen delen, hebben ze de fotografie-excuses generator gemaakt. Hij werkt simpel. Om naar het volgende excusje te gaan, druk je gewoon op ‘refresh’.

Deze generator geeft fotografie excuses

Nadenken

Sommige excuses zijn te bizar voor woorden en dat zet je wel aan het denken. Zijn er echt fotografen die zo met hun klanten omgaan? Dat zou eigenlijk niet moeten kunnen! Hoe grappig de excuses van de generator ook zijn, zo triest is het eigenlijk hoe sommige klanten worden behandeld. Toch is het iets waar iedereen om kan lachen! De excuses toveren bij iedereen een lach op het gezicht. Heb jij wel eens een slecht fotografie excuus gehoord?

Deze generator geeft fotografie excuses

afbeelding van Nadja Geskus

Nadja Geskus | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Nadja