ComboPhotos van Stephen McMennamy

Deze fotocombinaties maken een prachtig geheel

Fabienne Keijzer 515 0
De zogenaamde ComboPhotos van Stephen McMennamy vormen een prachtig geheel. Hij combineert de meest uiteenlopende dingen met elkaar en brengt ze samen tot een realistisch geheel. Soms moet je twee keer kijken om te zien dat het eigenlijk twee foto's zijn!

Bijzondere fotocombinaties van Stephen McMennamy 

De man achter deze bijzondere fotocombinaties is Stephen McMennamy. Hij is geboren en getogen in Marletta, Georgia in Amerika. McMennamy bracht zijn jeugd echter door in het Zuid-Oosten van Azië waar hij opgroeide in een prachtig tropisch landschap. Na enkele jaren keerde het gezin terug naar Amerika en voor McMennamy was het de hoogste tijd om te gaan studeren. Hij koos uiteindelijk voor een carriere in de reclamewereld en is momenteel werkzaam als ontwerper en art director.
Dit bleek de juiste keuze en de successen stapelden zich op. Buiten zijn werk in opdracht voor grote bedrijven houdt hij zich ook bezig met eigen werk. In 2012 kreeg hij te maken met de razendpopulaire app Instagram waar hij een sterke interesse voor fotografie ontwikkelde. Hij ging zelf aan de slag en begon een eigen account waar hij zijn creatieve creaties deelt. Zo maakt hij bijzondere fotocombinaties, ComboPhotos, waar je soms even twee keer naar moet kijken om te zien dat het eigenlijk twee verschillende foto's zijn! Een kleine impressie van zijn werk: 

 

 

 

excavator + ice cream cone just a slight refresh of a past #combophoto.

Een foto die is geplaatst door stephen mcmennamy (@smcmennamy) op

 

 

 

peace + liberty let's keep it together out there. #combophoto

Een foto die is geplaatst door stephen mcmennamy (@smcmennamy) op

 

 


 

 

Zijn unieke fotocombinaties zijn zelfs opgemerkt door CNN. Bekijk het nieuwsitem hieronder:

 

 

Stephen McMennamy kun je ook volgen op verschillende social media kanalen zoals Instagram en Tumblr. Inmiddels is zijn nieuwe website ook online. Neem gerust een kijkje.

afbeelding van Fabienne Keijzer

Fabienne Keijzer | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Fabienne