Derde editie Shoot A'DAM op 16 maart 2015

Julian 1608 0
Op maandag 16 maart wordt de derde editie van Shoot A'DAM georganiseerd in Pakhuis de Zwijger. Het is een informatief, inspirerend, interactief gratis eendaags evenement voor professionals in de imaging industrie.

Shoot A'DAM is specifiek gericht op professionele fotografen, fotografieassistenten, aanstormend talent, fotografiestudenten en andere beroepsgroepen werkzaam in de fotografie en imaging industrie, die graag vooruit willen.

Het evenement wordt gehost door de merken Broncolor (via Transcontinenta) en Hasselblad (via Pro-Spirit), met medewerking van diverse event partners, zoals: de DuPho, PANL, PF, Canon (printers), EIZO, PhotoQ en de Lease Factory.

Live fotoshoots en demonstraties

Tijdens Shoot A'DAM kun je diverse live shoots en demonstraties volgen op het podium in de grote zaal, met ruim 250 zitplaatsen. Gedurende de dag zal een breed scala aan fotografische genres, zoals fashion, portret, mode, stilleven en bruiloft aan bod komen. De internationale fotografen Lara Jade, David Stanbury en Urs Recher geven demonstraties tijdens het event.

Visual Storyteling

Diverse 'visual storytellers' delen hun inspiratie tijdens Shoot A'DAM 2015. Visual storytelling maakt gebruik van grafisch ontwerp, infographics, illustratie en fotografie om informatie over te brengen in de meest onderhoudende en informatieve vorm. De meewerkende fotografen zijn: Daniel Maissan, Daimon Xanthopoulos, Rob Hornstra, Alice Wielinga en Cris Toala Olivares.

Seminars en workshops

Gedurende Shoot A'DAM worden er continu diverse gratis seminars gegeven, gericht op uitdagingen en mogelijkheden waar professionele fotografen voor staan, met medewerking van bedrijven uit de fotografische industrie. Leren van en geïnspireerd worden door topprofessionals is het doel van deze seminars en workshops. Event partner DuPho neemt een groot deel van de programmering voor haar rekening.

Meer info en aanmelden

Deelname aan Shoot A'DAM 2015 is gratis, maar vol is vol. Aanmelden kan via de website, www.shoot-amsterdam.nl, waar je ook het volledige programma vind. Via de Facebookpagina van het evenement blijf je op de hoogte van het laatste nieuws.

Bekijk hier een impressie van Shoot A'DAM 2014: