Den Haag toont foto's van stadsgeschiedenis

Raymond 768 0
De gemeente Den Haag heeft op 64 plaatsen in de stad foto's uit het Stadsarchief geplaatst. De foto's zijn afgedrukt op billboards geven een beeld van het verleden van de betreffende locatie.

Uitgangspunt is dat het billboard staat waar de fotograaf ooit het beeld vastlegde. De foto’s geven samen een beeld van de veranderende stad, de stadsuitbreiding, inwoners, vergeten plekken en oude sferen.

Deze expositie 'Haagse Billboards' is ter ere van het 125-jarig bestaan van het Stadsarchief. De locaties van de foto's zijn op een Google-kaart geprikt op een speciaal voor deze expositie ingerichte website. Bezoekers kunnen commentaar bij de foto's achterlaten.


Foto: Stokvis

afbeelding van Raymond

Raymond Luijbregts | Manager contentmarketing

Raymond Luijbregts(32) was hoofdredacteur van Clipboard Publishing van 2005 tot 2014. Hij studeerde journalistiek aan de Fontys Hogeschool in Tilburg en begon op zijn 23e bij dit magazine. Na vele reviews van laptops, smartphones en verhalen over marktontwikkelingen, het web en (open source) software nam hij in 2008 het hoofdredactionele stokje over van Peter Kulche. Hij is tevens de mede-grondlegger en ex-hoofdredacteur van DIGIFOTO Pro.

Zijn interesses liggen bij het internet, social media, blogging, content marketing, SEO en technologie in het algemeen.

Twitter: @rluijbregts
Google+: plus.google.com/+RaymondLuijbregts
Web: 

Bekijk alle artikelen van Raymond