Demodag Profoto, Quantum en Pocketwizard op 7 april

Jasper van Bladel 1846 2
Cameraland organiseert zaterdag 7 april een demodag voor de flits- en verlichtingsproducten van Profoto, Quantum en Pocketwizard. Ze staan heel de dag klaar om de producten te demonstreren en vragen te beantwoorden. Ook zijn er die dag kortingen.

Op deze dag laat Cameraland je zien hoe de producten van Profoto, Quantum en Pocketwizard werken. De demodag draait natuurlijk om verlichting en flitsen, want daar zijn deze merken in gespecialiseerd.


PocketWizard

Zo is er een demonstratie door importeur Mamiya, waarin ze de werking van de nieuwe PocketWizard Plus III tonen.  Ook de andere flits- en cameratriggers van PocketWizard worden behandeld.

Je kunt op de demodag, die van 10:00 tot 16:00 uur duurt, ook voor flitssets, lampen, flitsers en accessoires terecht bij Cameraland.


Speciale aanbiedingen

Tijdens de dag gelden ook speciale aanbiedingen, zo kun je bijvoorbeeld de complete D1 Studio Air kit van Profoto met 400 euro korting aanschaffen. Bij aankoop van een Pocketwizard TT1 of TT5 ontvang je een Honl Photo Gel Filter Kit-sampler.

afbeelding van Jasper van Bladel

Jasper van Bladel | Redacteur

Fotograaf en journalist

www.jaspervanbladel.nl

Bekijk alle artikelen van Jasper

afbeelding van Anonymous

"First look with the Pro's". Wat die gast in het eerste filmpje maakt is toch schrijnend lelijk?

afbeelding van Anonymous

Er zal vast wel een markt voor zijn. (denk ik)