Delkin komt met snelle, robuuste CompactFlash-kaarten

Julian 1790 1
Delkin kondigt naar eigen zeggen 's werelds snelste CompactFlash-geheugen aan. De CombatFlash685-kaarten halen snelheden tot 103MB/s, daarnaast zijn ze extra stevig en waterdicht.

In 2010 lanceerde Delkin de eerste CombatFlash-geheugenkaarten. Deze hadden een snelheidsaanduiding van 625X. Met de nieuwe CombatFlash685-serie schroeft Delkin de snelheid nog een stukje op. De kaarten halen snelheden tot 103MB/s.

Daarnaast zijn de geheugenkaarten extra stevig, aldus Aldus Anna Lopez, Marketing Manager bij Delkin: 'De CombatFlash-kaarten hebben een pcb dat is beschermd met een Tekta infusion proces, wat de kaarten zeer betrouwbaar maakt en er voor zorgt dat ze blijven werken in omstandigheden waar normale CF-kaarten falen. De kaarten kunnen onder water gedompeld worden, zijn bestand tegen vallen en schokken en zijn beschermd tegen roest.'

Prijs en verkrijgbaarheid

De CombatFlash685-kaarten zijn er in variaties van 8GB tot en met 64GB. Prijzen beginnen bij 149.99 dollar voor de kleinste variant tot 899.99 dollar voor het grootse exemplaar. Delkin geeft je levenslange garantie.

CombatFlash

afbeelding van Henri

Klinkt allemaal prima, maar die prijzen......
Zeker wanneer je overal leest dat de prijzen van flashgeheugenchips op hun dieptepunt zijn,